Miért válasszam a pagemaker.hu-t ?

Mit kínálunk?

A pagemaker.hu egy automatikus rendszer WordPress alapú web oldalak és WooCommerce alapú Webáruházak létrehozásáshoz. A web oldalak létrehozásakor választhatsz a megjelenést meghatározó sablonok közül.

Az weboldalakhoz teljes adminisztrátori hozzáférést adunk, melyekkel a képi és szöveges tartalmak, termékek és feltöltése, illetve az egyes adminisztrációs feladatok végezhetőek el. A támogatás része többek között a személyes segítségnyújtás, illetve hozzáférés a web oldalak adminisztrációjához és fenntartásához tartozó különböző segítségekhez, így leírásokhoz, videókhoz. A szolgáltatás kipróbálása az első hónapban ingyenes, majd a további használatért és az ehhez biztosított támogatásért bérleti díj fizetendő.

Miben jobb a Pagemaker.hu ?

A klasszikus kérdés következik, mihez képest? Hasonlíthatjuk a szolgáltatást egy, a legtöbb fejlesztő által végzett egyedi fejlesztéshez, egy WordPress (WooCommerce) alapú webáruház létrehozásához, vagy az más bérelhető, de zárt kódú Webáruház rendszerekhez. Próbáljuk meg egyenként megvizsgálni.

Miért jobb mint az egyedi honlap, webshop fejlesztés?

Talán a legkönnyebb azt mondani, hogy az idő és az ár, s természetesen ez is igaz, de csak részben. Egy egyedi honlap elkészítési ideje a néhány és a sok hónap között változik, s így a fejlesztési költsége nyilvánvalóan sokszorosa, (20-30-50?) egy bérleti díjnak. Mire megtérülne már meg kellene újulni. Ez azonban csak az érem egyik oldala. A világ oldalainak mintegy 40% -a WordPress alapon, a web áruházak több mint 25% -a WooCommerce háttérrel működik. Ezek az arányok bizony milliós számokat jelentenek, óriási tapasztalattal, rengeteg bővítési lehetőséggel, sok ezer fejlesztővel. Sajnos, vagy nem, de kell, ki kell mondjuk, hogy ezzel a legtöbb tekintetben egyetlen hazai fejlesztés sem veheti fel a versenyt. Nem véletlenül fejlesztőként is írtunk róla már előzőleg, hogy a legtöbb esetben a teljesen új fejlesztés nem célszerű. S persze vizsgálhatjuk a különböző szabványokat, SEO optimalizálást és egyéb igényeket, de valljuk be, ha a világ web oldalainak közel felét egy adott rendszer szolgálja ki, akkor a rendszer már szinte maga a szabvány, vagy ha épp nem, akkor több ezer fejlesztő dolgozik azon, hogy így legyen. A fejlesztése soha nem áll meg, míg egy egyedi fejlesztés esetén sajnos nem biztos, hogy valóban megvalósul a folyamatos követés.

Miért egy Pagemaker.hu bérlés, mint egy WordPress, WooCommerce alapú fejlesztés?

A legegyszerűbb válasz talán az lenne, hogy ez már készen van. Rengeteg idő és természetesen költség takarítható meg ezáltal, hiszen miből áll egy Web oldal és egy webshop elkészítése? Az ötlet megszületése a tulajdonos megpróbál találni egy fejlesztőt, aki vagy épp teljesen a kályhától kezdve indítja el a fejlesztést, vagy egy már félkész rendszert használ, amilyen a WordPress WooCommerce is. Az előbbit nem is elemeznénk, hogy mennyi időbe és pénzbe fog kerülni. A második esetben is jó alighanem szükség lesz egy sablonra, amit ki kell választani, majd telepíteni kell. Ha ez megtörtént akkor a feltett sablon elemeket és bővítményeket mind le kell fordítani (mivel szinte minden felirat angolul lesz). Természetesen a sablon megvásárlása és ezen feladatok elvégzése akár 50-100.000 Ft-os tételt is jelenthet.

Ha ez kész, akkor indulhat a valódi feltöltés, a képek, szöveges tartalmak, majd az árusítandó termékek, szolgáltatások feltöltése. A Pagemaker.hu ezt a folyamatot végtelenül leegyszerűsíti, hiszen mindezeket egy gombnyomásra elkészíti, ráadásul ingyen.

A szolgáltatás segítségével tehát mi magunk hozhatunk létre el egy webáruházat és ehhez nem kell már az induláskor költségekbe verni magunkat, s az elindulás idejét sem kell hónapokban mérni.

S ha ez nem lenne elég, a Pagemaker.hu olyan modulokat és összetevőket telepíti, melyek megkönnyítik az áruház meneddzselését, vagy pótolják az alap WordPress rendszer olyan hiányosságait, melyek egy Magyarországon működő webshopnak feltétlenül hasznos kiegészítői. Így például 2021-től a számlázáshoz feltétlen szükséges tudni, hogy a vásárló természetes semély, vagy cég és utóbbi esetben szükséges az adószám is a NAV számára a kötelező adatszolgáltatáshoz.

Miért jobb a Pagemaker.hu bérleti konstrukciója mint más webáruház bérlés szolgáltatások?

A bérlet nem csak az indulási költségek nélküli biztosítja az üzemeltetést, de egyben sok olyan szolgáltatás is tartalmaz, melyek a fenntartáshoz mindenképpen fontosak. Tárhely szolgálatóként gyakorta látjuk, hogy egy-egy létrehozott web oldal esetén sajnos nem történik meg a rendszerek frissítése, ami aztán biztonsági problémákhoz, s mikor az oldalt feltörik hackerek, vírusok, s a teljes oldalt le kell állítani a javításig, de a legrosszabb, hogy hirtelen ott a kérdés, a javítás miként végezhető el? A fejlesztő gyakran már nehezen elérhető. Az alap rendszerhez, ha az egy közismert (pl WordPress) rendszer, akkor van ugyan javítás, de a telepítéskor kiderül, hogy néhány évvel ezelőtt telepített téma és kiegészítők már nem működnek együtt a rendszerrel, s lehet, hogy az egész áruházat cserélni kell, s az bizony hetekig, hónapokig is eltarthat. A pagamaker.hu rendszerben bérelt áruházak esetén a frissítés folyamatos.

  • Használatra kész, azonnal működő rendszer
  • Folyamatos technikai háttér a működtetéshez
  • Kiegészítő szerkesztési lehetőségek
  • További speciális funkciók a webáruházhoz
  • Szakártő támogatás
  • Folyamatos frissítések
  • Segítségek és tanácsok a készítéshez fenntartáshoz és a SEO -hoz
  • Minták

Beépített és választható szolgáltatások

Feltölthető termékek számaNincs korlátozva
Megjelenés sablon témákVálasztható
Mobil megjelenésA téma sablonok része
SEO optimalizálásAz alap rendszer része
További szolgáltatásokTelepíthető kiegészítők segítségével több 10000
Termék export/importAlap rendszer része
Szerkeszthető termék ajánlókSzabadon szerkeszthetőek
Kupon rendszerAlap rendszer része
Oldalak és bejegyzések feltöltéseAlap rendszer része
Módosítható nyitóoldali és design beállításokAlap rendszer része
Választható szín kombinációkA téma sablonok része
Email értesítésekAlap rendszer része
Mobil applikáció az áruház kezeléséhezIngyenesen letölthető
Vásárláskor adókulcsok kezeléseAlap rendszer része
Kiszállítási díj kalkuláció terület és áru osztályok szerintAlap rendszer része
Virtuális áruk (digitális termékek, szolgáltatások) kezeléseAlap rendszer része
Sebesség optimalizált működésAlap rendszer része